Oproep Everaert Advocaten* groepsprocedure naturalisatie Generaal Pardonners

Everaert Advocaten is bezig met een groepsprocedure voor naturalisatie van zogenoemde ‘Pardonners’.

Deze procedure is bedoeld voor iedereen met een RANOV-vergunning die wil naturaliseren maar niet over een geboorteakte en/of paspoort uit het land van herkomst kan beschikken en die wel de juiste persoonsgegevens heeft opgegeven aan IND en gemeente.

Wij proberen zoveel mogelijk mensen te laten deelnemen aan dit project zodat de kans van slagen op een succesvol naturalisatieverzoek dan wel wijziging van wet-, regelgeving en/of beleid, zo groot mogelijk is.

Dus kent u mensen die voor dit project in aanmerking komen, wijs hen hierop.

Graag voor 01 juni 2020. Voor meer informatie en het invullen van de vragenlijst op onze site.

IJdok 23
1013 MM Amsterdam

T  020 752 32 00
F  020 752 32 01
E  info@everaert.nl

postadres

Postbus 20660
1001 NR Amsterdam.

https://www.everaert.nl/

Auteur: MVV Advies Bureau Eindhoven

Na mijn pensionering in 2016 ben ik als kleine zelfstandige verder gegaan. Hiervoor heb ik 15 jaar als projectleider gewerkt bij het Vreemdelingen Informatie Punt Eindhoven. Elke stad verdient een dergelijk informatie punt, waar men laagdrempelig actuele informatie kan verkrijgen over verblijfsvergunningen, naturalisatie, inburgering, de IND e.d. Zonder teveel poespas en protocollen. En ook nog face to face.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: