PRIVACY

 

PRIVACY STATEMENT VAN HET MVV ADVIES BUREAU EINDHOVEN

Voor het schriftelijk/digitaal aanvragen van een verblijfsvergunning, of het verlengen daarvan of het wijzigen van uw verblijfsvergunning of het aanvragen van een visum, heb ik uw persoonsgegevens nodig. Het gaat hierbij om persoonsgegevens van zowel de vreemdeling als – indien van toepassing – de (erkend) referent.  Het gaat dan over gegevens over naam, geboortedatum, nationaliteit, burgerlijke staat, inkomen e.d. Het is vanzelfsprekend dat u mij deze informatie vrijelijk verstrekt, want deze informatie is nodig voor het kunnen indienen van een zo volledig mogelijke aanvraag. Het IND formulier dat vereist is voor het kunnen doen van een aanvraag is de leidraad voor de informatieverstrekking. De verstrekte informatie wordt alleen gebruikt voor dit doel.

Alle informatie die u verstrekt wordt naar de IND gestuurd of krijgt u, als deze informatie niet gebruikt wordt weer terug. Door mij wordt er geen andere informatie bij instellingen, organisaties of personen opgevraagd, behalve dan wanneer ik nadrukkelijk vooraf uw toestemming daarvoor heb gevraagd en gekregen. Gedurende de tijd die nodig is om de aanvraag voor te bereiden, bewaar ik de door u verstrekte informatie veilig en zorgvuldig. Alleen ik heb toegang tot deze informatie. U heeft het recht om inzage te krijgen in de reeds door u verstrekte persoonsgegevens, of om deze gegevens te verwijderen of nieuwe gegevens toe te voegen.

Eindhoven, 22-5-2018.

 

Auteur: MVV Advies Bureau Eindhoven

Na mijn pensionering in 2016 ben ik als kleine zelfstandige verder gegaan. Hiervoor heb ik 15 jaar als projectleider gewerkt bij het Vreemdelingen Informatie Punt Eindhoven. Elke stad verdient een dergelijk informatie punt, waar men laagdrempelig actuele informatie kan verkrijgen over verblijfsvergunningen, naturalisatie, inburgering, de IND e.d. Zonder teveel poespas en protocollen. En ook nog face to face.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: