EEN NIEUW KANTOOR

HET NIEUWE (post)ADRES: DE ROZENTUIN 6 IN EINDHOVEN (5611 SW)

Dit is het nieuwe post adres van het MVV Advies Bureau Eindhoven en wel vanaf 11 november a.s.  Het nieuwe kantoor is gelegen naast het huidige kantoor aan de Hertogstraat 1 C.

De toegangsdeur is dus aan de Hertogstraat, ( 30 meter naar rechts als je voor de deur van vorige kantoor staat, maar het postadres is de Rozentuin 6, 5611 SW Eindhoven.  Dit postadres is aan de achterkant van het kantoorpand.

Het nieuwe kantoor is groter, mooier en gelegen op de begane grond. U hoeft niet meer de trap op of de lift te nemen.  Wat wil een mens nog meer?

Even komen kijken? Kan natuurlijk. Het is vooral leuk als ik er ook ben. Dus app even wanneer je wilt komen.

Verder blijft alles hetzelfde: telefoonnummer: 06 40142044.  Email: mvvadvies@gmail.com en de website: www.mvvadvies.nl.

En check Facebook af en toe.

 

Auteur: MVV Advies Bureau Eindhoven

Na mijn pensionering in 2016 ben ik als kleine zelfstandige verder gegaan. Hiervoor heb ik 15 jaar als projectleider gewerkt bij het Vreemdelingen Informatie Punt Eindhoven. Elke stad verdient een dergelijk informatie punt, waar men laagdrempelig actuele informatie kan verkrijgen over verblijfsvergunningen, naturalisatie, inburgering, de IND e.d. Zonder teveel poespas en protocollen. En ook nog face to face.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: