KOMENDE VERANDERINGEN IN DE NIEUWE INBURGERINGSWET 2022.

Deze internetconsultatie ziet op een wijziging van de Wet inburgering 2021 (ve21000313) in verband met het opnemen van een hardheidsclausule en aanpassing van het overgangsrecht.
Met dit wetsvoorstel worden 2 soorten wijzigingen voorgesteld van de Wet inburgering 2021. 1. Een hardheidsclausule waarmee door gemeenten en DUO geheel kan worden afgezien van het opleggen van een
boete. 2. En een grondslag in het overgangsrecht waardoor het mogelijk is noodzakelijke begunstigende maatregelen te treffen ten aanzien van de inburgeringsregelgeving die van toepassing blijft op personen die onder de Wet inburgering 2013 vallen.
Einddatum consultatie: 25 oktober 2021

Auteur: MVV Advies Bureau Eindhoven

Na mijn pensionering in 2016 ben ik als kleine zelfstandige verder gegaan. Hiervoor heb ik 15 jaar als projectleider gewerkt bij het Vreemdelingen Informatie Punt Eindhoven. Elke stad verdient een dergelijk informatie punt, waar men laagdrempelig actuele informatie kan verkrijgen over verblijfsvergunningen, naturalisatie, inburgering, de IND e.d. Zonder teveel poespas en protocollen. En ook nog face to face.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: