Is dat nou echt nodig?

ja, want nog steeds zijn er mensen die een afspraak met mij maken en dan – zonder enig bericht – niet komen. Ik vind dat erg vervelend. Ik verspil mijn tijd. Dus vanaf nu – 10 maart 2023 – betaalt u als u weer een afspraak wil maken een extra bedragje.

Mij lijkt dat iedereen de mogelijkheid heeft om een afspraak af te zeggen: telefoon, email, whatsapp, SMS. Of er de volgende dag toch even te reageren.

Dus, dit is echt nodig.

Peter Ploeger.

Auteur: MVV Advies Bureau Eindhoven

Na mijn pensionering in 2016 ben ik als kleine zelfstandige verder gegaan. Hiervoor heb ik 15 jaar als projectleider gewerkt bij het Vreemdelingen Informatie Punt Eindhoven. Elke stad verdient een dergelijk informatie punt, waar men laagdrempelig actuele informatie kan verkrijgen over verblijfsvergunningen, naturalisatie, inburgering, de IND e.d. Zonder teveel poespas en protocollen. En ook nog face to face.

Eén gedachte over “Is dat nou echt nodig?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: