1 Januari 2022

Vandaag, 1 januari 2022 is het precies 5 jaar geleden dat ik als ZZP’er begonnen ben met het MVV Advies Bureau Eindhoven. Een maand daarvoor had ik mij als zelfstandige laten registreren bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven.

Niet alleen klanten uit Eindhoven komen naar het bureau, maar uit heel Nederland word ik geraadpleegd voor advies en hulp als het gaat over het aanvragen van een verblijfsvergunning regulier. De meeste aanvragen gaan over de overkomst van de buitenlandse partner. Sinds twee jaar huur ik een mooi kantoor aan de Rozentuin in Eindhoven. Via de Hertogstraat kun je ook binnenkomen.

Ik zeg dank- je -wel tegen de mensen die mij gesteund hebben en/of nog steunen. Die steun heb je als eenmansbedrijfje echt nodig om vooruit te komen.

met vriendelijke groet,

Peter Ploeger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: